Впровадження системи АСКОЕ

Виконуємо проектні та монтажні роботи по встановленню систем ЛУЗОД / АСКОЕ “під ключ” з усіма необхідними документами.
  • Услуга
Услуга
15000 ₴
Виконуємо проектні та монтажні роботи по встановленню систем

ЛУЗОД / АСКОЕ

“під ключ” з усіма необхідними документами.

Для розрахунку вартості робіт просимо надіслати запит з однолінійной схемою та приписом(або технічним завданням) від ДТЕК / ЦЕК на електронну скриньку 000220@ukr.net

ЛУЗОД (локальне устаткування збора та обробки даних) – це система, котра забезпечує передачу даних з приладів обліку на сервер АСКОЕ(АСКУЭ) електропередавальної організації. Тому власник ЛУЗОД(ЛОСОД) не має можливості оперативно стежити за об’ємами свого електроспоживання.

АСКОЕ(АСКУЭ) (автоматизована система комерційного обліку електричної енергії) – включає ЛУЗОД(ЛОСОД), канал зв’язку, та сервер обробки отриманих даних.

Завдяки можливості обробки даних споживання електроенергії, власник АСКОЕ(АСКУЭ) має можливість дистанційно контролювати об’єм споживання електроенергії та потужності. Використання дає змогу власнику оперативно контролювати електроспоживання та дотримання лімітів, що зазначені в договорі.

Встановлення АСКОЕ(АСТОЕ) виправдане для організацій зі значним споживанням електроенергії. Згідно з правилами користування е/е, встановлення систем є обов’язковим для об’єктів з приєднувальною потужністю більш ніж 150кВт чи середньомісячним обсягом споживання від 50 тис. КВт год. ЛУЗОД та АСКОЕ(АСКУЭ) – це комплексні автоматизовані системи, які вимірюють, збирають , обробляють і передають дані про обсяги і параметри електричної енергії, і значення споживання потужності окремого об’єкта електропостачання.

Нашою компанією успішно впровадженні комерційні системи обліку ЛУЗОД(ЛОСОД) згідно рекомендацій по організації розрахункового обліку електроенергії, від таких компаній як :

АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»,

АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»,

ПАТ «Запоріжжяобленерго»,

АТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»,

АТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»,

ПАТ «Центральна енергетична компанія(ЦЕК)».

Ми виконуємо роботи в наступних регіонах: Дніпропетровська область, Донецька область, Запорізька область, Київська область.

Ми працюємо в містах: Дніпро, Запоріжжя, Павлоград, Новомосковськ, Кривий Ріг, Кам’янське, Нікополь, Марганець, Жовті води, Маріуполь, Покровськ, Краматорськ. Слов’янськ, Мелітополь, Бердянськ, Енергодар, П’ятихатки, Царичанка, Ірпінь, Бровари, Фастів, Борисполь, Переяслав, Ржичев, Обухів, Біла Церква, Васильївка, Київ.

Города в которых монтируем ЛОСОД / АСКУЕ: Днепр, Запорожье, Киев, Павлоград, Кривой Рог, Никополь, Новомосковск, Камянское, Марганец, Желтые воды, Мариуполь. Покровск,Краматорск, Славянск, Мелитополь, Бердянск, Энергодар, Пятихатки, Царичанка, Ирпень, Бровары, Фастов, Борисполь, Переяслав, Ржычев, Обухов, Белая Церковь, Васильевка.
Меню